Jätehuoltopalvelut kilpailukykyiseen hintaan Suomussalmella ja Ylä-Kainuun alueella

Ota yhteyttä

SumiJäte Oy tarjoaa laadukkaat jätehuoltopalvelut kilpailukykyiseen hintaan Suomussalmella ja Ylä-Kainuun alueella. Palvelemme luotettavasti kotitalouksia, taloyhtiöitä, kaupan alaa ja muita yrityksiä.

Kattaviin palveluihimme kuuluu:

  • likakaivojen tyhjennykset

  • viemärien tyhjennykset ja aukaisut

  • vaihtolavakuljetukset

  • roskien keruu

  • kaivojen tyhjennykset

  • pesupalvelut

  • henkilöstövuokraus

  • betonimassan kuljetukset.

Meiltä voit tilata yksittäisiä palveluja tai tarpeidesi mukaan räätälöidyn palvelukokonaisuuden. Soita ja kysy lisää.

Jäteastioiden tyhjennys

Suunnitellaan yhdessä sinulle tai yrityksellesi parhaiten sopiva jäteastioiden tyhjennysaikataulu. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Lokakaivojen tyhjennys

Lokakaivot voidaan tyhjentää säännöllisin väliajoin sopimuksen mukaisesti tai aina tarpeen mukaan tilattuna palveluna. Teemme lokakaivojen tyhjennykset tehokkaasti, nykyaikaista ja toimintavarmaa kalustoa käyttäen.

Viemäreiden avaukset

Viemäreiden avauksen teemme joko imulla tai laadukkaalla korkeapainepesulla. Tarvittaessa myös kuvaamme viemärit, jotta saamme nopeasti selville tukkeutuneen viemärin aiheuttajan.

 

Kun viemäri tukkeutuu, avaukset kannattaa teettää kokeneella ammattilaisella aikailematta. Meiltä saat palvelua nopeallakin aikataululla.

Vaihtolavakuljetukset

Meiltä voit tilata vaihtolavakuljetukset esimerkiksi rakennustyömaille. Me sekä toimitamme että vaihdamme tarvitsemasi vaihtolavat. Meiltä saat eri kokoisia lavoja käyttötarpeidesi mukaan. 

Henkilöstövuokraus

Palveluihimme kuuluu myös henkilöstövuokraus. Reagoimme nopeasti yrityksesi muuttuviin tarpeisiin ja välitämme alan ammattitaitoisia osaajia työskentelemään yrityksessäsi. 

Roskien keruu

Kun annat yrityksemme hoidettavaksi roskien keruun, voit olla varma, että toteutamme sen säntillisesti, sovitussa aikataulussa. Emme anna asiakkaidemme odottaa. 

Pesupalvelut

Putkiston pesulaitteistoa käytetään tyypillisesti tukkeutuneiden putkien ja viemärien avaamiseen. Avaukset tehdään sekä suihkusuuttimien avulla että korkeapainepesuun tarkoitetulla pesupistoolilla. Toteutamme pesupalvelut ammattitaidolla, tarpeidesi mukaan.

Valmismassan kuljetukset

Toimimme yhteistyössä Rudus Ämmän Betonin kanssa. Rudus Ämmän Betoni valmistaa betonimassan, jonka toimitukset hoituvat joko rännillä tai pumpattuna. Valmismassan tilaukset voit tehdä soittamalla suoraan Ämmän Betonille numeroon 044 732 8004.

Putkistokamera

Käytössämme on ajanmukainen putkistokamera. Käyttökohteina ovat mm. viemärit, ilmastointikanavat, savuhormistot, salaojat ja muut ahtaat rakenteet. Tarvittaessa kuvaus voidaan tallentaa muistitikulle myöhempää tarkastelua varten. Lisätietoja saat toimistolta tai numerosta 044 976 8881.

Katso muut yhteystiedot